18 Şubat 2014 Salı

Özak Hayattepe Bayrampaşa Konutları


ÖZAK Hayat Tepe, her ihtiyaca ve zevke hitap eden daire seçenekleriyle zengin yaşam alanları yaratıyor. 24 kat ve 3 bloktan oluşan üçgen mimari tasarımı ile 40 m² - 230 m² arasında değişen toplam 546 daireyi huzurlarınıza sunuyor.

Özak Hayat Tepe’nin tamamlanma süresi 24 ay olup, Eylül 2014 tarihinde daire sahiplerine teslim edilecektir.

Tasarlanan üçgen mimari ile dünün tecrübelerinden esinlenilerek, bugünün modernizm ve işlevselliğini barındıran, yarının hayal dünyasını gerçeğe dönüştüren bir projeye imza atılıyor.

Aynı zamanda tüm daire sakinlerinin kendilerini eşit derecede özel hissedebilmeleri için kullanılan bu üçgen form, insan ruhu üzerinde olumlu bir etkiye ve güçlü bir enerji aktarımına yol açıyor.

Yaratılan üçgen tasarım ile birlikte, Hayat Tepe’nin tüm bloklarında her kattaki daireler, güneşin değişik açılarından yararlanıyor; böylece her daire sakini bu ferah ve şık tasarımdan eşit seviyede faydalanmış oluyor.

Üçgen mimari tasarım kat planlarında rasyonel işlevsellikle bütünleşmiştir.

Ayrıntılı Bilgi : http://www.hayattepe.com/












Hayat Tepe Bayrampaşa Özak Evleri'nde konut fiyatları 390 bin TL'den başlıyor

Özak GYO'nun Bayrampaşa'da inşa ettiği Hayat Tepe projesinde teslimler yaklaşıyor. 31 bin 828 metrekare alanda inşa edilen proje toplamda 3 bloktan meydana geliyor. 390 bin lira ile 1 milyon 33 bin lira arasında değişen konutların yer aldığı Hayattepe Evleri'nde teslimler Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirilecek. Konut sayısının 546 olarak belirlendiği, lokasyonu ve sosyal olanaklarıyla dikkat çeken Hayat Tepe projesinde 1+0 ile 4+1 arasında değişen daireler bulunuyor. 93 bin 323 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Hayat Tepe Evleri'nde yatırım değeri 200 milyon dolar olarak belirlendi. Proje kapsamında fitness center, sauna, otopark, yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, süs havuzu, güvenlik gibi seçenekler sunuluyor.

Hayat Tepe satış ofisi iletişim
Telefon: 0212 633 53 53
Uğurcan TOKAY/emlaktasondakika.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder