24 Şubat 2014 Pazartesi

Bayrampaşa Belediyesi Fatih Parkı Sosyal Tesisi

FATİH PARKI SOSYAL TESİSİ

Orta Mahalle’deki Fatih Parkı’nın içinde hizmete açılan sosyal tesisimiz ailenizle birlikte gidebileceğiniz huzurlu bir mekân.

Uygun fiyatlara yeme ve içme hizmeti veren sosyal tesisimizde tost, hamburger, patates kızartması, börek, pasta ve kahvaltı çeşitlerinden birini seçebilir; sıcak ve soğuk içecekleri tercih edebilirsiniz. Tesisimizde uygun fiyata nargile keyfi de yapabilirsiniz.

Ayrıca resmi ve özel toplantılarınızda; söz, nişan, düğün, toplantı vb. özel günlerinizde, menünüzü kendiniz belirleyerek, Fatih Parkı Tesisi'ni kullanabilirsiniz. Fatih Parkı Sosyal Tesisi'ni toplantılarınızda ve özel günlerinizde kullanmak için İşletme ve İştirak Müdürlüğümüzün İşletme Birimi ile iletişime geçebilirsiniz.

Fatih Parkı Sosyal Tesisi’nin Kullanım Ücretleri

Fatih Parkı Sosyal Tesisi’nin 2014 yılında özel günler için kullanım ücreti Bayrampaşa Belediye Meclisi tarafından yaz ve kış tarifesi şeklinde belirlenmiştir.

Meclis Kararı’na göre, kış tarifesi (Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart) üst kat için bir saat 250 TL, giriş ve üst kat için 500 TL; 1-4 saat için üst kat 500 TL, giriş ve üst kat için 1000 TL olarak belirlenmiştir.

Meclis kararına göre, yaz tarifesi (Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül) üst kat için bir saat 370 TL, giriş ve üst kat için 630 TL; 1-4 saat için üst kat 650, giriş ve üst kat için 1.200 TL olarak belirlenmiştir.

Adres: Orta Mah. Çevreyolu Cad. No:12 Fatih Parkı İçi Bayrampaşa/İstanbul

Tel: 0(212) 674 16 00











Kaynak   :   http://www.bayrampasa.bel.tr
Resimler :   Facebook / Bayrampaşa Belediyesi "Fatih Parkı Sosyal Tesisi"Grubu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder